Menu

Blaasklachten

 

Chronische blaasontstekingen

Ik wil je bedanken voor je hulp, adviezen, eerlijkheid en direct van de afgelopen tijd. Heb hier veel aan gehad! En wie weet nog tot ziens in de toekomst!

Dorien Kil, juli 2019


Chronische blaasontstekingen

Ik tobde al jaaaaaren met blaasontstekingen en kon geen antibiotica meer zien.  En het rare was, in eerste instantie konden ze niks in de urine vinden terwijl de klachten toch echt op een blaasontsteking leken. En dan na een week of zo werd dan “alsnog” een ontsteking in de urine gevonden. Ik ben bij praktijk van Hulst terecht gekomen. En wat blijkt? Voeding blijkt bij mij de grootste boosdoener te zijn! Wie had dat nu kunnen bedenken? Ik niet.  Ik ben suikers zoveel mogelijk gaan schrappen en dat helpt enorm. Ik heb van Stephanie kruiden gekregen als  ik toch klachten krijg maar ik heb die nog niet nodig gehad. Voor het eerst in jaren ben ik nu al meer dan een half jaar ontstekingsvrij, joehoe.

 

Erica Hogendorp, 24 jaar.

Oktober 2010


 

Chronische blaasontstekingen

Sinds de overgang had ik last van blaasontstekingen. En ik maar denken dat dat iets was voor jonge meisjes. Ik had geen zin meer in de zoveelste antibiotica-kuur en besloot het eens op een andere boeg te gooien. Onder het motto” baat het niet dan schaadt het niet” heb ik een afspraak gemaakt. Ik was verrast door haar aanpak; ze bekeek het zowel vanuit haar werk als vanuit de reguliere geneeskunde.  Ze heeft me 2 soorten kruiden gegeven; kruiden als ik een blaasontsteking had en kruiden om het te voorkomen. Uiteindelijk is het gelukt; ik ben al weer meer dan 6 maanden blaasontsteking-vrij!

 

Herma van Zuilen, 56 jaar

November 2012