Menu

De praktijk is gevestigd op de Groesbeekseweg 246 a/b.

AUTO:
Als je met de auto komt dan kun je die gratis parkeren op de ventweg. Volg het pad naast het witte woonhuis naar het gebouw daarachter. Bel aan bij de eerste voordeur die je ziet (op nummer B) op mijn naam. Via de intercom open ik de deur voor je en kan je plaats nemen in de wachtkamer. Ik zal je daar ophalen.

OPENBAAR VERVOER:

Als je met de trein komt, kun je zowel uitstappen op Centraal Station als op Station Heyendaal. Als je uitstapt op CS neem je bus 13 (richting Wychen) en stap je uit op station Heyendaal .Als je door kunt “treinen” naar station Heyendaal is dat nog makkelijker.

Vanaf station Heyendaal: (7 minuten lopen)
Loop de weg van het station af richting de grote weg die je al ziet. Dit is ongeveer 200 meter.Sla linksaf naar de Heyendaalseweg. Op de rotonde ga je rechtsaf naar de Groenewoudseweg. Neem vervolgens de tweede afslag links. Dit is de Groesbeekseweg. Op 200 meter ligt de praktijk aan de linkerkant aan de ventweg. Volg het pad langs het witte woonhuis naar achter en bel aan bij de eerste voordeur die je ziet (op nummer B) op mijn naam.Via de intercom open ik de deur voor je en kan je plaats nemen in de wachtkamer. Ik zal je daar ophalen.

FIETS:
Als je met de fiets komt, kan je de fiets in het fietsenrek op het einde van het pad zetten. Bel aan bij de eerste voordeur die je ziet (op nummer B) op mijn naam. Via de intercom open ik de deur voor je en kan je plaats nemen in de wachtkamer. Ik zal je daar ophalen.