Menu

Resultaten endometriose-dieet

In mijn praktijk voor Chinese geneeskunde zie ik al jarenlang goede resultaten met het endometriose-dieet in de behandeling van endometrioseklachten. Meer energie, minder pijn, minder bloedverlies en minder bloedklontjes zijn belangrijke effecten. Wetenschappelijke onderzoeksresultaten bevestigen het effect van voeding op endometriose en geven aan dat de juiste voedingsstoffen een grote invloed hebben. Uit (Westers) onderzoek [1]van de “Harvard School of Public Health” is naar voren gekomen dat vrouwen die meer dan 2 koppen cafeïne houdende koffie of 4 glazen Cola consumeerden gemiddeld twee keer zo veel kans hebben endometriose te ontwikkelen. Gezond eten is belangrijk om vitaal energiek te blijven.

Klantervaringen endometriose dieet

Kristy: Ik zou zeker aanraden om een keer bij praktijk van hulst langs te gaan en waar het om zwangerschap gaat zou ik ze zeker het ivf centrum van VUMC aanraden.
Tessa: Enkele weken geleden kwam ik op uw site met het endometriosedieet terecht. Ik probeer het zo goed mogelijk te volgend en ik moet zeggen dat ik sinds een week of 3 al veel minder pijnklachten heb.