slide

Groesbeekseweg 246a/b - 6523 PJ Nijmegen - Email: info@praktijkvanhulst.nl - Telefoon: 06-40935441 - KvK: 09106203 - BTW: 167939956 B02

 

Zwangerschapsklachten

Zwangerschapsklachten - twee handen houden zwangere buik vastAcupunctuur is een natuurlijke methode die al duizenden jaren in China wordt gebruikt om zwangerschapsklachten te verhelpen of te verlichten.  Acupunctuur is er op gericht je lichaam weer in balans te brengen tijdens of na de zwangerschap.
De behandeling is er zoveel mogelijk op gericht om, naast acupunctuur, met behulp van voeding en oefeningen de klachten te verhelpen. Bij sommige klachten worden ook Chinese kruiden ingezet.  Door deze combinatie van methoden wordt het aantal behandelingen tot een minimum beperkt. Voor ervaringen van klanten kijk ook eens bij ‘“klantervaringen zwangerschap/borstvoeding”.

 

Welke zwangerschapsklachten kunnen goed behandeld worden?

* Deze klachten dienen ook regulier behandeld te worden.

Van Hulst, Praktijk voor Chinese Geneeskunde, gespecialiseerd in gyneacologie, behandelt bij voorkeur in overleg met uw verloskundige/lactatiekundige. Deze samenwerking levert betere resultaten op.

Als u vragen heeft over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de praktijk via e-mail of telefoon of click op de button voor het maken van een afspraak (zie rechts van deze pagina) .

Zwangerschapsklachten klantenervaringen »

 

Vermoeidheid in zwangerschap

 Op advies van de verloskundige ben ik naar Stephanie gegaan. Ik was zo moe tijdens de zwangerschap.  Ik zou sowieso aanraden om acupu... Lees meer

Consult aanvragen

^ Naar boven