Menu

Missie en visie:

“Ziekte is een symptoom van ontspoord leven. Zij remt het tempo van lege beweging. Want vertraagd leven keert terug tot zichzelf. Het lichaam weigert verdere oppervlakkigheid, en dwingt het leven naar diepere lagen”.

Citaat uit het boek “Toverspreuken” van Hans Kruppa.

70% van alle klachten wordt door de mens zelf veroorzaakt. Het is de kunst er achter te komen wat dat is. Ik ga samen met je op zoek wat dat is. Hiervoor gebruik ik al mijn kennis en opgebouwde ervaring. Daarmee pak je de klacht bij de bron aan en geef ik je de oplossing in handen.

Het is mijn missie jou bewust te maken dat jij een uniek “systeem” hebt van lichaam en geest.  De signalen die dit systeem afgeeft in de vorm van klachten probeer ik te vertalen naar heldere inzichten voor jou. Hiermee reik ik de sleutel aan tot verandering. Deze verandering kan soms al ontstaan door het inzicht wat je krijgt maar ook door veranderingen in voeding- en leefstijl, supplementen of  Chinese kruiden.

Supplementen en Chinese kruiden die “aanslaan” geven weer wat de disbalans was. Ze zijn dan niet alleen de oplossing voor de klacht maar geven ook direct weer welke disharmonie er in het systeem was (of nog in lichtere mate aanwezig is). Voor mij is dit niet “het eindpunt” in de behandeling maar slechts het begin! Nu heb je zelf de sleutel in handen tot verandering. Ik help je daarbij met uitleg over de werking van de toegepaste supplementen en kruidenbehandelingen.  Hiermee onderscheid ik me van Westerse geneeskunde en vele collega’s in mijn vakgebied die de juiste kruiden of acupunctuurbehandeling als eindpunt zien. Hiermee blijf je ‘slachtoffer” en afhankelijk van acupunctuur of kruiden. Jammer, want wat is nu leuker dan jou het inzicht te geven wat je er zelf aan kunt doen om ziekte en klachten te voorkomen?