Menu

Menstruatiepijn

Sinds mijn eerste menstruatie op mijn 11e heb ik al helse pijn gehad als ik ongesteld was. De dokter zei dat ik maar de pil moest nemen (voor de rest van mijn leven) totdat ik aan kinderen wilde beginnen. Nou, die pil hielp niet voor de pijn. Dan moest ik de pil maar doorslikken zei de dokter. Dat hielp ook niet want ik bloedde er gewoon finaal doorheen met hartstikke veel pijn. Toen heeft mijn moeder mij naar Stefanie gestuurd. Ze kende haar al. Stefanie heeft me kruiden gegeven die ik moest nemen als ik merkte dat ik ongesteld ging worden en gezegd dat ik mijn buik warm moet houden met een kruik als ik ongesteld ben. Nou dat werkt veel beter dan die pil. Ik heb nog wel een beetje pijn maar kan weer gewoon naar school en afspreken met vriendinnen als ik ongesteld ben.

Meike Uiterweerd, 17 jaar.

Juni 2013.


PMS-klachten

Hoi Stephanie,

Ik had beloofd je te zullen mailen over de PMS kruiden. Ik heb ze twee weken ingenomen, zoals voorgeschreven, en ben er heel erg enthousiast over! Het is een wereld van verschil. Ik voelde me veel minder prikkelbaar, had meer energie en voelde me eigenlijk gewoon heel erg goed. Ook lichamelijk merkte ik verschil. Wel wat grotere borsten, maar niet pijnlijk zoals eerder wel het geval was. Kortom, de kruiden hebben voor veel verlichting gezorgd. Ik heb geen idee wat erin zit, maar het helpt wel.

Ruda, 42 jaar.

Juni 2018

————————————————————————————————————————————————–

Menstruatiepijn

Stephanie ik kan je wel bedanken op mijn blote knietjes!!! Ik wist niet dat het ook voor mij mogelijk was om ongesteld te worden zonder te creperen van de pijn. Ik wist niet beter. En ik heb toch echt al van alles geprobeerd: pijnstillers, kruik, homeopatische middelen, noem het maar op. Maar niet iets wat echt helpt. Uiteindelijk heeft Stephanie, na 4x, voor mij de juiste “mix” van kruiden gevonden. Die kruiden smaken echt smerig maar ik heb het er voor over want ze werken echt. Na ongeveer 20 minuten als ik de kruiden heb ingenomen voel ik de pijn gewoon weg zakken. SUPER!

Nanne Heuveling, 28 jaar.

April 2013


Heftige bloedingen

Sinds de geboorte van mijn dochtertje heb ik last gekregen van heel veel bloedverlies als ik ongesteld ben. De eerste keer wist ik niet wat ik meemaakte. Ik dacht “ik loop helemaal leeg” en had zelfs een kraamverband gepakt wat ik nog had liggen. Helaas bleef het niet bij die ene keer en na een aantal menstruaties was ik zo doodmoe dat ik naar de huisarts ging. De huisarts schreef me ijzertabletten voor omdat mijn Hb te laag was. Toch bleef ik zoveel vloeien en omdat we een kinderwens hebben kon de huisarts verder ook niets voor mij doen. Toen ben ik op internet gaan zoeken en kwam bij de site van Stephanie uit.  Ik heb met haar afgesproken en vond de eerste keer best wel eng. Want ja, bij wie kom je eigenlijk? Gelukkig voelde ik me al snel bij haar op mijn gemak.  Uiteindelijk ben ik 4x  bij haar geweest. Meteen de eerste menstruatie was het bloedverlies al een kwart minder. Uiteindelijk is het bloedverlies weer zoals het was voordat ik zwanger werd en ben ik nu ook niet meer moe. Stephanie, hartstikke bedankt.

Baukje de Wild, 32 jaar.

Februari 2013


Korte menstruatiecyclus

Ik ben bij Stefanie gekomen op advies van een oud- klasgenootje.  Vroeger werd ik gewoon iedere 4 weken ongesteld maar het laatste half jaar was ik iedere 3 weken de pineut en bloedde ik best veel en nog lang ook: tot wel 1 week. Nou dat ben je echt wel snel beu.  Stefanie heeft me de eerste keer zo ongeveer het hemd van het lijf gevraagd en toen zijn we erachter gekomen dat alle veranderingen van het laatste half jaar wel zoveel van me hebben gevraagd dat dit zo gekomen is. Ze heeft me kruiden gegeven voor de energie en dat ik niet meer zoveel bloed. Ook zou ik voortaan vroeger naar bed gaan. Ik ben 3x bij haar geweest en ik ben nu weer gewoon iedere 4 weken ongesteld zoals ik het ken. Eindelijk weer normaal!

Majanca,22 jaar.

Oktober 2012