Menu

Heftig bloedverlies

‘Bij deze wil ik je even laten weten dat het met mij goed gaat dat ik nu 4 cyclussen heb doorgemaakt zonder chinese kruiden en dat m’n lijf het erg goed oppakt.

M’n menstruatie is een stuk minder heftig qua hoeveelheid bloedverlies en stolsels.

Voor nu heb ik dan ook geen afspraak nodig mocht dit in de toekomst wel het geval zijn dan zoek ik contact met je.

Hartelijk dank voor al je tips en adviezen! Ik zal mensen jouw naam doorgeven die het ook kunnen gebruiken.

Warme groet,

Patricia

mei 2023

NAWOORD: Patricia is moeder én werkzaam in de gezondheidszorg en draait onregelmatige diensten zowel overdag als in de nacht. Dat is een pittige combinatie die veel van haar vraagt en heftig bloedverlies putte haar enorm uit.  De onregelmatige diensten en het werken in de nacht maakten het heftige bloedverlies extra oncomfortabel. Ik ben blij voor haar dat we er samen uit zijn gekomen en dat haar bloedverlies acceptabel is geworden.


 

Heftig bloedverlies en menstruatiepijn

“’ Wat een fijn en goed consult vond ik het gister.

Ik ga je naam noemen in onze pelvic practioner groep en sowieso naar alle vrouwen waarvan ik weet dat hun klachten niet normaal zijn. Gister toen ik bij jou wegreed, kwam pas de realisatie, dat ik me idd zo heb aangepast aan mijn moon cycle.’

Eva

www.womansworth.nl

juli 2020


Heftig bloedverlies

‘In een staat van wanhoop na jaren zeer zwaar bloedverlies en voortdurende bloedarmoede die met supplementen niet te herstellen bleek, kwam ik bij Stephanie terecht. Wat een zegen. Voor het eerst ontmoette ik iemand die zowel knowhow heeft van gynaecologische klachten als ook iemand die alles weet over het versterken van je bloed(waardes).
Het consult was zeer waardevol voor me en ik kreeg handreikingen waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Met als resultaat dat ik nu binnen drie weken een gezonde HB waarde heb én een verdriedubbeling van mijn ferritinewaarde (bij aanvang 7, na drie weken al 21).
Ook heeft het gesprek met Stephanie mij doen besluiten om de pil te gaan gebruiken ondanks dat me dat door gynaecologen steeds was afgeraden gezien mijn leeftijd. Ik begin weer het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen en kan eindelijk weer conditie op gaan bouwen en mijn kwaliteit van leven terug veroveren.
Ik gun van harte alle vrouwen die worstelen met hun menstruatie of overgang een consult met Stephanie.

Mariana, 49 jaar

maart 2020

NAWOORD: Mariana heeft 2 grote myomen in haar baarmoeder die niet te verwijderen zijn zonder de hele baarmoeder ook te verwijderen. Gezien haar leeftijd en de verwachte overgang wil ze liever niet meer geopereerd worden. Ik ben zeer verrast hoe snel ze opknapte. Dit had ik niet durven dromen!


Heftig bloedverlies en menstruatiepijn

‘De laatste 2 menstruaties zijn mbv de kruiden heel goed verlopen. Ik voel dat ik meer energie heb, heel fijn! Op deze manier is er goed te leven met m’n menstruatie. Ben zelf ook echt blij dat ik jou online gevonden heb.’

Patricia, september 2022

Nawoord; Patricia nam de anticonceptiepil vanwege de heftige menstruatiepijn en de heftige bloeding. Ze heeft een myoom in haar baarmoeder die niet verwijderd kan worden zonder dat ook de baarmoeder wordt verwijderd. Dat laatste wil ze niet. Ze voelde alsof ze geen andere keus had dan, tegen haar zin, de pil te slikken.   Met de juiste kruiden en supplementen zijn haar menstruaties acceptabel geworden en heeft ze haar angst ervoor verloren.


HORMOONHUISHOUDING UIT BALANS

Stephanie is kundig, down to earth en levert maatwerk. Ze brengt het probleem in kaart door zich te verdiepen in alle mogelijke aspecten en baseert hier haar behandelplan op. In mijn geval was mijn hormoonhuishouding compleet uit balans. Mijn cyclus werd steeds korter, slechts een paar dagen per maand was ik ‘ok’ en de overige dagen de meest vreselijke uitvoering van ‘hormoonzilla’. Ik verloor veel bloed tijdens mijn menstruatie en kampte met enorme buikpijn. Daarnaast hield ik tijdens mijn menstruatie en rond de eisprong veel vocht vast. Mijn behandelplan bestond uit kruiden, ondersteund met wat accupunctuur behandelingen. Binnen een paar maanden was er een enorme vooruitgang. De duur van mijn cyclus werd weer normaal, het bloedverlies nam af, de scherpe buikpijn verdween en de vochtkruiden zorgde ervoor dat het overtollig vocht dat ik vasthield snel werd afgevoerd. Het allerbelangrijkste echter was dat ik mezelf hervond. Dank, dank, dank Stephanie, van mijn omgeving, maar vooral van mij! Iedere vrouw heeft een Stephanie nodig in haar leven 😉’

Sandra, juni 2021

Nawoord; met veel humor heeft Sandra me laten zien dat zelfs als je heel gezond eet (zoals zij) je er in je uppie niet altijd uitkomt. Ik ben blij voor haar dat er zo snel verbetering kwam.


PMS

Mede namens mijn man en de kinderen, DANK JE WEL. Ik veranderde in een heks voordat ik ongesteld werd. Ik kon het niet tegenhouden en na afloop voelde ik me vreselijk schuldig wat ik allemaal gezegd had. Vooral naar de kinderen. Dankzij jouw kruiden, die inderdaad smerig smaken, zijn de scherpe kantjes ervan af. Kan ik weer normaler functioneren en op tijd tekst inslikken waarvan ik later spijt zou krijgen.

Lydia, juli 2020


Menstruatiepijn

Nadat eind 2019 de menstruatieklachten heftiger werden, ben ik op onderzoek uitgegaan. De huisarts en het ziekenhuis bezocht, maar door de lange wachttijden, ben ik verder gaan zoeken. Via google kwam ik terecht bij Stephanie van Hulst, ik heb direct haar boek “Endometriose” gekocht, deze 2 keer gelezen en een online afspraak gemaakt. Wauw, wat heeft dit mij ontzettend veel geholpen. De pijn is veel minder geworden, mijn darmklachten zijn weg, mijn energie wordt weer meer, dus allemaal een positief effect, dankzij het dieet wat beschreven wordt in haar boek. Het was heel even omschakelen en dat was het zeker waard want mijn gezondheid en vitaliteit zijn hierdoor echt verbeterd, ik ben hier erg dankbaar voor.

Groetjes,

Sabrina

juni 2020

NAWOORD: het was geweldig om te werken met Sabrina. Met veel toewijding en passie en en een beetje hulp van mij heeft ze haar voeding drastisch aangepast met een fantastisch resultaat.


Menstruatiepijn

Sinds mijn eerste menstruatie op mijn 11e heb ik al helse pijn gehad als ik ongesteld was. De dokter zei dat ik maar de pil moest nemen (voor de rest van mijn leven) totdat ik aan kinderen wilde beginnen. Nou, die pil hielp niet voor de pijn. Dan moest ik de pil maar doorslikken zei de dokter. Dat hielp ook niet want ik bloedde er gewoon finaal doorheen met hartstikke veel pijn. Toen heeft mijn moeder mij naar Stefanie gestuurd. Ze kende haar al. Stefanie heeft me kruiden gegeven die ik moest nemen als ik merkte dat ik ongesteld ging worden en gezegd dat ik mijn buik warm moet houden met een kruik als ik ongesteld ben. Nou dat werkt veel beter dan die pil. Ik heb nog wel een beetje pijn maar kan weer gewoon naar school en afspreken met vriendinnen als ik ongesteld ben.

Meike Uiterweerd, 17 jaar.

Juni 2013.


PMS-klachten

Hoi Stephanie,

Ik had beloofd je te zullen mailen over de PMS kruiden. Ik heb ze twee weken ingenomen, zoals voorgeschreven, en ben er heel erg enthousiast over! Het is een wereld van verschil. Ik voelde me veel minder prikkelbaar, had meer energie en voelde me eigenlijk gewoon heel erg goed. Ook lichamelijk merkte ik verschil. Wel wat grotere borsten, maar niet pijnlijk zoals eerder wel het geval was. Kortom, de kruiden hebben voor veel verlichting gezorgd. Ik heb geen idee wat erin zit, maar het helpt wel.

Ruda, 42 jaar.

Juni 2018

————————————————————————————————————————————————–

Menstruatiepijn

Stephanie ik kan je wel bedanken op mijn blote knietjes!!! Ik wist niet dat het ook voor mij mogelijk was om ongesteld te worden zonder te creperen van de pijn. Ik wist niet beter. En ik heb toch echt al van alles geprobeerd: pijnstillers, kruik, homeopatische middelen, noem het maar op. Maar niet iets wat echt helpt. Uiteindelijk heeft Stephanie, na 4x, voor mij de juiste “mix” van kruiden gevonden. Die kruiden smaken echt smerig maar ik heb het er voor over want ze werken echt. Na ongeveer 20 minuten als ik de kruiden heb ingenomen voel ik de pijn gewoon weg zakken. SUPER!

Nanne Heuveling, 28 jaar.

April 2013


Heftige bloedingen

Sinds de geboorte van mijn dochtertje heb ik last gekregen van heel veel bloedverlies als ik ongesteld ben. De eerste keer wist ik niet wat ik meemaakte. Ik dacht “ik loop helemaal leeg” en had zelfs een kraamverband gepakt wat ik nog had liggen. Helaas bleef het niet bij die ene keer en na een aantal menstruaties was ik zo doodmoe dat ik naar de huisarts ging. De huisarts schreef me ijzertabletten voor omdat mijn Hb te laag was. Toch bleef ik zoveel vloeien en omdat we een kinderwens hebben kon de huisarts verder ook niets voor mij doen. Toen ben ik op internet gaan zoeken en kwam bij de site van Stephanie uit.  Ik heb met haar afgesproken en vond de eerste keer best wel eng. Want ja, bij wie kom je eigenlijk? Gelukkig voelde ik me al snel bij haar op mijn gemak.  Uiteindelijk ben ik 4x  bij haar geweest. Meteen de eerste menstruatie was het bloedverlies al een kwart minder. Uiteindelijk is het bloedverlies weer zoals het was voordat ik zwanger werd en ben ik nu ook niet meer moe. Stephanie, hartstikke bedankt.

Baukje de Wild, 32 jaar.

Februari 2013


PMS

Eindelijk zie ik er niet meer tegenop om ongesteld te worden. Iedere maand was het weer raak! Ik werd zo somber, dik en sloom. En als de menstruatie dan doorbrak dacht ik ; waar maakte ik me nu zo druk om? Dankzij jouw (voedings) tips en de acupunctuur kan ik het nu zelf aan en zie er niet meer als een berg tegenop. Super.

Saskia, maart 2019


Korte menstruatiecyclus

Ik ben bij Stefanie gekomen op advies van een oud- klasgenootje.  Vroeger werd ik gewoon iedere 4 weken ongesteld maar het laatste half jaar was ik iedere 3 weken de pineut en bloedde ik best veel en nog lang ook: tot wel 1 week. Nou dat ben je echt wel snel beu.  Stefanie heeft me de eerste keer zo ongeveer het hemd van het lijf gevraagd en toen zijn we erachter gekomen dat alle veranderingen van het laatste half jaar wel zoveel van me hebben gevraagd dat dit zo gekomen is. Ze heeft me kruiden gegeven voor de energie en dat ik niet meer zoveel bloed. Ook zou ik voortaan vroeger naar bed gaan. Ik ben 3x bij haar geweest en ik ben nu weer gewoon iedere 4 weken ongesteld zoals ik het ken. Eindelijk weer normaal!

Majanca,22 jaar.

Oktober 2012