slide

Groesbeekseweg 246a/b - 6523 PJ Nijmegen - Email: info@praktijkvanhulst.nl - Telefoon: 06-40935441 - KvK: 09106203 - BTW: 167939956 B02

Vergoeding

 

Wordt een behandeling vergoed? 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling volledig of gedeeltelijk, als uaanvullend voor ziektekosten bent verzekerd. De kosten van kruiden worden zelden vergoed. Ook als uw behandelingen niet worden vergoed, is het toch de moeite waard om u wel te laten behandelen als u klachten heeft.  Uw gezondheid is immers toch wel wat waard? Vergelijk het maar eens met een APK van de auto. Iedere autobezitter vindt het normaal dat een auto jaarlijks gekeurd wordt. En als in de keuring blijkt dat er het e.e.a. gerepareerd moet worden en dat u daar een flinke rekening van krijgt (van bijvoorbeeld 700 euro), is dat wel even slikken maar het kan niet anders. En vindt u zichzelf ook die 700 euro waard?

 Behandelingen gaan niet ten koste van het “eigen risico” en vallen onder de aanvullende verzekering.

Van Hulst, praktijk voor Chinese Geneeskunde is lid van ZHONG (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde).

Voor meer informatie over vergoedingen, kunt u ook kijken op:

www.zhong.nl

Hieronder staat een lijst van maatschappijen die behandelingen (deels of volledig) vergoeden. LET OP;  Staat uw zorgverzekeraar er niet bij? Neem dan even contact met hen op of kijk uw voorwaarden van de polis na.

Zorgverzekeraars die in 2013 vergoeden bij aanvullende verzekering zijn o.a;

Aegon                                                       

Aevita

AGIS

Anderzorg

Amersfoortse 

Avero Achmea

AZVZ

Azivo 

CZ

Ditzo

Delta Lloyd

De Friesland

DSW 

FBTO   

De Goudse 

IAK

Interpolis 

IZA

IZZ

Kiemer

MENZIS

National Academic

OHRA

ONVZ (vanaf Benfit)

OZF

PNO

PZP

Stad Holland

TakeCareNow

UMC

Salland 

UMC

Unive

VGZ

VVAA

Zekur zorg

Zorg en Zekerheid

 Zilveren Kruis 

 

 

 

 

Consult aanvragen

^ Naar boven