Menu

Klantenervaringen borstvoeding

Beste Stephanie,

we zagen elkaar vorige week woensdag ivm borstvoeding. Sinds die tijd heb ik mijn voeding enigszins aangepast (vooral meer vis gegeten) en slik ik Floralix. De afgelopen week liep de borstvoeding goed. Ik heb niet hoeven bijvoeden, mijn dochtertje komt tevreden over en bij een controle gisteren was ze goed in gewicht aangekomen. Voor nu heb ik het idee dat ik dus voldoende produceer en krijg ik er ook steeds meer vertrouwen in dat het goed gaat zo. Mocht het de komende periode toch weer gaan veranderen of als ik twijfel dan weet ik jou te vinden! Mochten we elkaar niet meer zien dan wil ik je bedanken voor de behandeling en adviezen.

Melanie, maart 2021


 

Het gaat heel goed met voeden. De kleine drinkt ruim vier dagen al alleen borstvoeding en met slapen gaat het ook heel goed. Gisternacht zelfs 5 uur door geslapen en overdag zelf in slaap gevallen!

Ben dus erg blij met je hulp. Dank voor de fijne gesprekken en je adviezen.

Groetjes,

Fatma, november 2020


‘Met de eerste heb ik lang gesukkeld met het geven borstvoeding, met de tweede was het probleem binnen 3 weken opgelost dankzij de hulp van Stephanie door naalden, voedingsadviezen en Chinese kruiden. Had ik dat maar eerder geweten!

Jessica, september 2020


 

‘Na 6 maanden liep mijn voeding terug en dat terwijl ik eerst zoveel had. Ik was teleurgesteld in mezelf. Ik wilde zo graag tot 9 maanden blijven voeden. Stephanie heeft me in 3 behandelingen zo goed geholpen dat ik nu zelfs een voorraadje heb in de vriezer.  Het vertrouwen in mijn lijf is weer terug. Dank je wel!

Mirjam, augustus 2020

 


Linda, mei 2014

Via mijn lactatiekundige doorverwezen naar Stephanie van Hulst ivm de terugloop van de borstvoeding, dit heeft goed geholpen want mijn kindje is nu 10 maanden en krijgt nog steeds drie keer per dag borstvoeding…heel tevreden over de persoonlijke en professionele hulp van Stephanie! 


Silvia (maart 2012)

“Ik heb voldoende borstvoeding om mijn dochtertjes bijna volledig te voeden.

Ook ervaar ik meer ruimte (bij het maken van keuzes) en heb ik het gevoel weer meer controle te hebben over mijn eigen leven (eigen regie).  Ik was echt verrast door de meerwaarde die het bracht. ”

Ø Als het geven van borstvoeding zwaar is, luister naar je hart. Ø Vertrouw; op jezelf en van daaruit op anderen. Onthoud daarbij dat vrouwelijke intuïtie gelijkwaardig is aan mannelijke logica.

 

 


Onvoldoende borstvoeding

Bij onvoldoende melkproductie (waar ik in eerste instantie voor kwam) zou ik een combinatie van een consult met lactatiekundige en behandeling door jou aanraden.

Anoniem. Via e-mail 21 november 2012


Onvoldoende borstvoeding

Uit evaluatieverslag van client:

1. Voor welke klachten  bent u behandeld bij Van Hulst Praktijk voor Chinese Geneeskunde (meerdere antwoorden zijn mogelijk)?

Niet op gang komen borstvoeding

6. Welke klachten zijn na de behandelingen verdwenen of duidelijk minder?

Minder zweten

borstvoeding op gang gekomen

14. Wat zou u anderen met dezelfde klachten als u aanraden?

GAAN

Augustsus 2012


Onvoldoende borstvoeding

Toevallig wist Jacqueline Gasse van deze methode, maar ik heb niet het idee dat ik vanuit het reguliere circuit normaliter doorverwezen zou worden naar een acupuncturist. Dit voelde als een fijne toevalstreffer. Bovendien sta ik ingeschreven bij een alternatieve antroposofische huisarts, dus eigenlijk kan ik niet goed spreken over het ‘reguliere’ circuit.

Voor mij is het erg zoeken en sukkelen geweest met borstvoeding, tot ik door zowel lactatiekundige als Stefanie ben geholpen. Dat maakte dat ik me zekerder voelde t.a.v. de borstvoeding, de productie omhoog ging en ik het aandurfde om weer aan de borst te voeden, i.p.v. te kolven. Wat het fysiek gezien met me deed weet ik echt niet, feit is wel dat ik rustiger ben geworden omdat ik me mentaal gezien sterker voelde. Alleen al daarvoor zijn de inzichten van Jacqueline Gasse en Stefanie zeer waardevol geweest. Een absolute aanrader dus.

De borstvoeding is veel beter geworden en ik voel me zekerder t.a.v. de borstvoeding.

Veel drinken, borstvoedingsthee (weleda) drinken, zelf op krachten komen en blijven EN Stefanie bezoeken.

Femke, maart 2012

 


Borstvoeding/herstel na zwangerschap

Goed luisteren naar je eigen lijf en als je denkt wat aan de Traditionele Chinese Geneeskunde te hebben, zeker doen. Ondanks de teleurstelling over de mislukte borstvoeding, heb ik toch het idee dat de behandeling heeft geholpen bij mijn herstel na de bevalling.

Of je je lichaam ziet als een tempel of een omhulsel van de geest, neem het altijd serieus, wie z’n deurtjes openzet, komt zoveel verder en ik denk dat deze geneeskunde daaraan kan bijdragen.

Valerie, december 2011