Menu

Tarieven

Wat kost een behandeling?

Tarieven m.i.v. 1-6-2019  voor zowel online consulten als behandelingen in de praktijk (meer dan 15 jaar ervaring!)

Als je aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen meestal (deels) vergoed.

Eerste behandeling acupunctuur, Chinese kruiden: ( 90 minuten)  110 euro.

Vervolgbehandeling: 60 minuten  75 euro.
Kort overleg (30 minuten):   45 euro

Second opinion (online) endometriose (90 minuten):  110 euro.

Beantwoording uitgebreide e-mails n.a.v. behandeling: 25 euro.

In een behandeling krijg je de volle aandacht en staan jouw vragen en wensen centraal. Iedere behandeling is maatwerk. Ik heb 1 behandelruimte en behandel dus niet meerdere clienten tegelijk.

BEHANDELINGEN GAAN NIET TEN KOSTE VAN HET “EIGEN RISICO”.

Voor de bestelling van een herhaalrecept van dezelfde kruidenformule zonder consult betaalt je 10 euro. Herhaalrecepten worden niet uitgeschreven indien je al meer dan 6 maanden niet op consult bent geweest omdat ik vind het belangrijk af en toe te controleren of dit nog de juiste kruiden voor je zijn.

 

Je betaalt contant of via een betalings-app. Pinnen is niet mogelijk.

Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Wat kosten Chinese Kruiden?

De kruiden die je thuis gebruikt kosten ongeveer 35 tot 65 euro (inclusief de verzendkosten van TNT) voor een behandelperiode van één maand. Kruiden worden door mij besteld bij een kruidenleverancier. Je krijgt een rekening van de kruidenleverancier. Je betaalt deze rekening ook aan de kruidenleverancier.  Kruiden kunnenniet teruggestuurd worden naar de leverancier omdat ze speciaal op maat  zijn samengesteld en niet “doorverkocht” kunnen worden aan derden.

Chinese kruiden worden nooit door de zorgverzekering vergoed.

Zelf bijbestellen van kruiden bij de kruidenleverancier is nooit mogelijk. Indien kruiden zonder mijn schriftelijke toestemming zelf bijbesteld worden, ook als ik op vakantie ben, wordt verdere behandeling direct gestaakt omdat ik niet de verantwoording kan nemen voor kruidengebruik zonder dat ik daarvan op de hoogte ben.