Menu

Tarieven

Wat kost een behandeling?

Tarieven m.i.v. 1-6-2023 (meer dan 15 jaar ervaring! )

In een behandeling krijg je de volle aandacht en staan jouw vragen en wensen centraal. Iedere behandeling is maatwerk.

BEHANDELINGEN GAAN NIET TEN KOSTE VAN HET “EIGEN RISICO”.

Als je aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen meestal (deels) vergoed  via behandelcode 24101: behandeling Chinese kruidengeneeskunde.  (ik ben lid van beroepsvereniging NWP) Ik splits geen rekeningen in meerdere behandelingen omdat je dan meer vergoeding zou ontvangen. Dit is een vorm van fraude waarvoor ik uit de beroepsvereniging kan worden gezet. Dat heb ik er niet voor over.

Kort online kennismakingsgesprek  (15 minuten) gratis

Eerste behandeling: ( 90 minuten)  115 euro.

Eerste behandeling borstvoeding  (60 minuten) 80 euro

Eerste behandeling voedingsadvies zwangeren (60 minuten)  80 euro

Vervolgbehandeling:45- 60 minuten  80 euro.
Kort overleg (30 minuten):   45 euro

Second opinion (online) endometriose (90 minuten):  115 euro.

Persoonlijk voedingsadvies endometriose (90 minuten): 115 euro

Beantwoording uitgebreide e-mails n.a.v. behandeling: 25 euro.

Beoordeling bloeduitslagen: 25 euro

Herhaalrecept: 10 euro.

Herhaalrecepten worden niet uitgeschreven indien je al meer dan 6 maanden niet op consult bent geweest omdat ik het belangrijk vind af en toe te controleren of dit nog de juiste kruiden voor je zijn. Zelf bijbestellen van kruiden bij de kruidenleverancier is nooit mogelijk. Indien kruiden zonder mijn schriftelijke toestemming zelf bijbesteld worden, ook als ik op vakantie ben, wordt verdere behandeling direct gestaakt omdat ik niet de verantwoording kan nemen voor kruidengebruik zonder dat ik daarvan op de hoogte ben.

Een vervolgafspraak duurt 45-60 minuten. Deze plannen we in, meestal zo’n 2 -4 weken na de eerste afspraak.  In de weken dat we elkaar niet hebben gezien, heb jij de tijd om aan de slag te gaan met kruiden, tips, etc. In de vervolgafspraak kijken we samen welke verbeteringen er wel/niet zijn en wat jij dan nodig hebt.

Een kort consult van 30 minuten is geschikt als je tussendoor teveel vragen hebt om op de mail te zetten en te weinig voor een afspraak van 60 minuten of voor een korte tussentijdse update bij continu kruidengebruik.

Je betaalt via een betaallink.

Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Wat kosten Chinese kruiden?

De kruiden die je thuis gebruikt kosten ongeveer 35 tot 65 euro (exclusief verzendkosten) voor een behandelperiode van één maand.

Als ik je kruiden voorschrijf dan zijn dat op jouw maat gemaakte kruidenformules die besteld worden bij een gespecialiseerde kruidenleverancier. Je ontvangt de kruiden via de brievenbus. Meestal heb je de kruiden al  binnen 1-2 dagen in huis. Omdat ze op jouw maat zijn gemaakt kun je ze niet terugsturen mochten ze je niet bevallen. Deze kruiden kun je niet zelf bijbestellen. Daarvoor wil ik je graag eerst opnieuw zien.

Chinese kruiden worden nooit door de zorgverzekering vergoed.

Klachtenregeling

Het is me nog niet eerder overkomen dat als er al een geschil tussen mij en een cliënt was, dat we dit niet in onderling overleg konden oplossen. Maar voor het geval dat je toch een klacht wilt indienen, dan kan dat. Deze klacht wordt in beoordeling genomen door een contactpersoon van beroepsvereniging NWP of Camcoop.