slide

Groesbeekseweg 246a/b - 6523 PJ Nijmegen - Email: info@praktijkvanhulst.nl - Telefoon: 06-40935441 - KvK: 09106203 - BTW: 167939956 B02

 Overige klantenervaringen 


Bregje Hartogs

“Ik vond het een zeer prettig consult, aansluitend op mijn behoeften en dankzij de praktische tips en ondersteuning kan ik nu verder met mijn zelfgenezing. “

Bregje Hartogs, 38 jaar
Wehe Den Hoorn
juni 2012


Spermatokele 

Hallo Stephanie,
Ik heb heel goed nieuws,de Cyste was in Januari 2008 2,5 cm en nu afgelopen Maandag 1,3 cm.
Nu hoorde ik ook dat in 2008 op de linker kant 3 hele kleine Cystes te zien waren, en nu konden ze die niet
meer terug vinden.
Ze hebben alles goed nagekeken het is helemaal goedaardig en verder niets aan de hand, gewoon een Cyste dus.
Ik ben dus heel erg blij,de cyste is ook veel zachter en niet meer zo hinderlijk.
Ik ben jou heel erg dankbaar,voor het resultaat dat we tot nu toe behaald hebben.

Rene Terberg,

e-mail januari 2013. 

NAWOORD:

Rene is in behandeling sinds augustus 2012. Hij wordt behandeld met Chinese kruiden en voedingsadvies.  Spermatokele-cystes worden in de reguliere geneeskunde verwijderd door een operatieve ingreep. Dit is een mooi alternatief!


Ziekte van Meuniere

Heb bijna 3 jaar bij Stephanie van Hulst gelopen, mijn klachten zijn weg. Ga naar haar toe en bij het eerste gesprek hoor je of ze wat voor je kan doen!  Ze is niet zweverig maar een gewone vrouw die haar werk uitstekend doet. Ze begrijpt de mensen goed en je voelt je op je gemak bij haar. 

Vrouw, 58 jaar.

Commentaar uit evaluatieverslag december 2012


Spier-en gewrichtsklachten 

Uit het evaluatieverslag:

Stephanie, ik ben heel tevreden over je behandeling. 

Ik ben minder stijf en kan mijn knieën weer buigen zonder pijnklachten.

Ik wil graag een vrije keuze, wil nog wel naar de huisarts maar wil direct een keuzevrijheid hebben en ook kunnen kiezen voor een natuurlijke behandeling en natuurlijke medicijnen. Helaas wordt ik nu meestal een tijdje aan het lijntje gehouden, ook als het gaat om doorverwijzing naar een specialist, en krijg chemische medicijnen aangeboden.   

14. Wat zou u anderen met dezelfde klachten als u aanraden?

Luister goed naar je gevoel en doe dat wat je denkt dat goed voor je is, dit kan ook een consult in het reguliere circuit zijn; het gaat vaak om een combinatie van een aantal factoren en je kunt hierop vaak meer, vanuit verschillende invalshoeken (natuurlijke en goedkopere) invloed op uitoefenen dan je in eerste instantie denkt. Ter overweging wil ik meegeven dat de Chinese Geneeskunst al eeuwen oud en beproefd is en de reguliere Westerse geneeskunst slechts een kleine 100 tot 150 jaar onderweg is (en inmiddels bijna onbetaalbaar aan het worden is.)   

Monique, Nijmegen

december 2012


Waterwratjes

Behalve zijn zwemdiploma heeft onze zoon ook een hele reeks waterwratjes overgehouden aan zijn zwemlessen. “Oh, dat gaat vanzelf weer over en het kan twee jaar duren….” Ja,ja, echter het werd steeds erger en hij kreeg er last van. Behalve een waterrat is hij ook een leeuw en wat doen leeuwen als ze spelen; juist: stoeien. De wratjes gingen steeds open en het deed pijn. Ook nog een zwemverbod dus, want het is besmettelijk en je wilt toch ook die kinderhuid niet maximaal irriteren. Trouwens waterwratten waren het geworden, niks wratjes. Stephanie geraadpleegd en geloof het of niet, na twee weken druppeltjes weg wratten!! Bedankt dokter Stephanie!!

12 maart 2012, Jacqueline


Eczeem baby

Hallo Stephanie,

Het is, denk ik, anderhalf jaar geleden dat ik bij je bent geweest met mijn dochter Sanne (geb.25-12-2007). Ze was toen ongeveer een half jaar oud en had heel erg eczeem.

Ik wil je even laten laten weten hoe het met haar gaat. Daar kan ik kort over zijn. Goed! Ze heeft zeker al een half jaar geen medicijnen meer en van de eczeem is ook niet veel te zien. Af en toe een klein plekje, maar dat trekt meestal snel weer weg. Ik kan alleen maar hopen dat het zo blijft.

Graag wil ik je dan ook danken voor je hulp en kan het alleen maar anderen aanbevelen. De verpleegkundige van het consultatiebureau hier heeft ook naar je adres gevraagd.

Nogmaals dank!

Groetjes
Nicoline Olieman
Berkel en Rodenrijs (ZH)

Email ontvangen in februari 2010.

NAWOORD: Nicoline is 3x bij mij geweest in de praktijk voor haar dochter Sanne. Ze is al heel snel naar mij gekomen nadat haar dochter eczeem kreeg. Op deze jonge leeftijd is eczeem makkelijker te behandelen dan op latere leeftijd. Nicoline heeft haar dochter trouw de medicijnen gegeven en dat heeft enorm bijgedragen in het resultaat.


SAMENVATTING UIT EVALUATIEVERSLAG KLANT:

Welke klachten zijn na de behandelingen verdwenen of duidelijk minder?

Vermoeidheid, benauwdheid

Welke klachten zijn er nog steeds?

Soms het doorslapen

Hoe kijkt u op de behandelingen terug?

Cijfer 1 tot 10. 1 = zeer ontevreden, 10 = zeer tevreden.

Cijfer: 8

Kruiden Cijfer: 10

Acupunctuur Cijfer: 8

Dank voor je aandachtige behandelingen!

 

Hartelijke groet, Leonie

Januari 2012


SAMENVATTING UIT EVALUATIEVERSLAG:

Zoals al eerder aangegeven, heb ik de behandelingen als zeer prettig ervaren. Niet alleen de behandelingen op zich maar ook de gesprekken er omheen. Veel begrip en ruimte voor het bespreken van de klachten en de eventuele veroorzakende factoren (werk, gezinssamenstelling, voeding etc.,) daaromheen. Dank.

Wat zou u anderen met dezelfde klachten als u aanraden?

Om zeker eens advies in te winnen en een afspraak te maken.

Mariet van Vliet, 47 jaar

Ellecom

juni 2012


Stephanie, vooral je grondige vakkennis op veel gebieden, je veelzijdigheid als mens en de warme belangstellende liefdevolle manier van werken – met humor, vooral niet te vergeten!- zijn een weldaad. Goed voor jou om te weten hoe geruststellend dat werkt. En dan ook nog de kruiden die verrassend resultaat bieden. We blijven elkaar zien.

Je gaf me een veilig gevoel. Klachten waar ik elders niet verder mee kom, kun jij wel veranderen / opheffen. Fijn dat je er bent!

Je zou wensen op meer plaatsen zo liefdevol geholpen te worden. 

Effect van de behandeling:

Zwelling van de buik is bij inname van kruiden duidelijk verminderd.

Oefeningen op yoga-strip zijn weldaad voor wervelkolom: heup, bekken, rug, schouder, nekklachten zijn beter te begeleiden.

Hart- en aan overgang gerelateerde klachten zijn veranderd.

Spijsvertering is beter.

Miek de Boer, 53 jaar

Wychen

november 2011


“De behandelingen van Stephanie heb ik als zeer prettig ervaren. Dit komt omdat ze in de eerste plaats ontzettend goed luistert naar wat haar patiënt haar vertelt. Van daaruit zoekt ze naar een oplossing die het beste bij je past. Stephanies kennis reikt van Chinese kruiden en accupunctuur tot yoga en massage. Vooral de combinatie van verschillende technieken zorgden bij mij voor een goed resultaat. Bovendien heeft Stephanies persoonsgerichte aanpak ervoor gezorgd dat ik de signalen van mijn eigen lichaam herken en daarop kan anticiperen waardoor klachten minder snel en hevig terugkeren. Ik denk met een glimlach aan de ontspannende behandelingen terug.”

Groetjes en een fijne vakantie!

Sanne, 24 jaar.

Juli 2011.


Hoi Stephanie,

Goed nieuws zal ik ook melden hoor !!! Na een aantal dagen “Kort Lontje” kruiden begon ik al verschil te merken. Het werd weer helemaal rustig in mijn lijf en hoofd.

En wat denk je ………… net geen week later kwam mijn menstruatie !! Super, zonder vooraf hoofdpijn en zonder krampen. ‘t is toch ongelooflijk.

Annemieke,

september 2011

NAWOORD:

bij Annemieke brak de menstruatie door overmatige spanning in haar lichaam maar niet door. Van alle spanning kreeg ze pijnlijke menstruaties en een heel kort lontje.


Hoi, Stephanie,

Kom net van de huisartsenpraktijk vandaan, voor de 3 maandelijksebloeddruk controle. loeddruk was 157/85, goed He, je adviezen over het eten ( havermoutvlokken en alcohol), hebben dus goed geholpen, nog bedankt daar voor.
suiker was 5.3
totaal cholesterol 4.5
Ik kan dus gerust weer de beest uithangen ( geintje)

groetjes
Wim 
augustus 2009


“Hoe fantastisch om na 6 jaar klungelen en moe zijn, gewoon mijn ogen open te kunnen houden terwijl ik even wat lees of iets langer moet zitten!!! Mijn leven stond 6 jaar geleden op zijn kop doordat ik een zeer slechte reactie op (anti-conceptie)-hormoonpreparaten had. Van vol actief ging ik letterlijk naar non-actief. Zelfs als ik liep kon ik in slaap vallen(!). Na de westerse wegen, zonder oplossing te vinden, te hebben bewandeld, ben ik bij de TCM terechtgekomen. Aanvankelijk werkte de therapie bij een andere therapeut redelijk goed, ik was wat minder moe en kon weer gaan werken. Op een bepaald moment echter stagneerde de vooruitgang gewoon en leken de klachten zelfs terug te keren/ te verslechteren. Uiteindelijk heb ik toen besloten om dan voor een ‘2nd’-opinion te gaan bij een andere TCM-er en dat was Stephanie van Hulst. Vier mnd geleden had ik me niet voor kunnen stellen dat ik weer gewoon een boek non-stop zou kunnen lezen. Stephanie is het gelukt om mij zover te krijgen. Zij wierp een frisse, intuïtieve blik op mijn geschiedenis en stelde een nauwkeurigere diagnose dan haar collega deed. Gaf me een kruiden-recept, wat oefeningen en tevens gaf ze mij daarmee wat touwtjes in de handen terug, om zelf actief weer wat te kunnen doen aan mijn eigen gezondheid. Ik vind het erg prettig dat Stephanie een uur de tijd neemt voor me en steevast geduldig en goed naar me luistert. Alle klachten en veranderingen die ik bemerkt heb onder de loep neemt en dan samen met mij op zoek gaat hoe de therapie NOG nauwkeuriger aangepast kan worden op mijn situatie van dat moment. Helemaal SUPER. En het resultaat: Al met al een fantastisch gevoel! Bedankt Stephanie!!!”

Eveline

april 2008


 

Consult aanvragen

^ Naar boven