slide

Groesbeekseweg 246a/b - 6523 PJ Nijmegen - Email: info@praktijkvanhulst.nl - Telefoon: 06-40935441 - KvK: 09106203 - BTW: 167939956 B02

Endometriose-dieet

 endometriosedieet

 

Dit endometriosedieet, wat makkelijk is vol te houden omdat u wel vlees en vis mag eten is gebaseerd op de eeuwenoude principes van Chinese Voedingsleer, ondersteund door westerse inzichten en getest door honderden vrouwen met endometriose in mijn praktijk. Dit dieet is verkrijgbaar via een E-boek .Zie het gratis inkijkexemplaar en gratis recept via de link naar het E-boek.

Op 7 oktober is er ook een dik papieren boek verschenen waarin ik in 383 blz. uitleg wat de rol van voeding is bij endometriose, meer dan 80 recepten met een uitgebreide uitleg wanneer en waarom u het zou eten en met handige zoekwijzers waarin u recepten per klacht of fase van de cyclus kunt selecteren. Dit boek is verkrijgbaar via deze link:

Het boek

Ik heb dit dieet zorgvuldig ontwikkeld op basis van mijn vakkennis en praktijkervaring en uitvoerig getest. Ik heb als eerste in Nederland dit dieet in 2007 geintroduceerd. Later is er door iemand die endometriose heeft een ander dieet bedacht wat hier niets mee te maken heeft.Laat u zich hierdoor niet verwarren. Met dit dieet kunt u rekening houden met uw menstruatiecyclus en toch lekker blijven eten. Doordat u met dit endometriosedieet wel vlees, vis en ei blijft eten krijgt u geen tekort aan voedingsstoffen.

Omdat ons lichaam grotendeels afhankelijk is van de voedingstoffen die het binnenkrijgt, heeft uw voeding een grote invloed op uw fysieke gesteldheid. Natuurlijk wist u dit al en doet u moeite om goede voeding binnen te krijgen. Maar, wat is gezonde voeding?  En wat kunt u het beste eten en wat moet u vermijden als endometriose patiënt? Het endometriose-dieet helpt u bij het samenstellen van een gezond voedingspatroon en bij het bestrijden van endometrioseklachten is mijn jarenlange praktijkervaring.  Dat u kunt afvallen met het endometriose dieet is natuurlijk mooi meegenomen.Klik op deze link : E-boek om het E- boek aan te schaffen zodat u thuis snel aan de slag kan en uw endometrioseklachten minder worden.

Het E-boek is in PDF-formaat zodat u het makkelijk via de computer kan lezen. U heeft geen E-reader nodig om het boek te kunnen downloaden en lezen.

LET OP;  dit dieet wijkt dus af van een ander dieet die op andere sites worden gepromoot.

Vindt u het lastig om uw eetpatroon te veranderen? Dan help ik u graag met een individueel voedingsadvies afgestemd op uw leefstijl en smaak desgewenst via een E-consult.

 

 

Waarom het endometriose dieet?

Het doel van het endometriose dieet is het verbeteren van uw hormoonhuishouding en het verbeteren van uw energiebalans. Klachten zoals buikpijn en menstruatiepijn verminderen aanzienlijk met dit dieet. Het dieet is geschikt om overgewicht kwijt te raken, maar dat is niet het primaire doel.

Resultaten endometriose-dieet

Resultaten endometriose-dieet

In mijn praktijk voor Chinese geneeskunde zie ik al jarenlang goede resultaten met het endometriose-dieet in de behandeling van endometrioseklachten. Meer energie, minder pijn, minder bloedverlies en minder bloedklontjes zijn belangrijke effecten. Wetenschappelijke onderzoeksresultaten bevestigen het effect van voeding op endometriose en geven aan dat de juiste voedingsstoffen een grote invloed hebben. Uit (Westers) onderzoek [1]van de “Harvard School of Public Health” is naar voren gekomen dat vrouwen die meer dan 2 koppen cafeïne houdende koffie of 4 glazen Cola consumeerden gemiddeld twee keer zo veel kans hebben endometriose te ontwikkelen. Gezond eten is belangrijk om vitaal energiek te blijven.

Klantervaringen endometriose dieet

Kristy: Ik zou zeker aanraden om een keer bij praktijk van hulst langs te gaan en waar het om zwangerschap gaat zou ik ze zeker het ivf centrum van VUMC aanraden.
Tessa: Enkele weken geleden kwam ik op uw site met het endometriosedieet terecht. Ik probeer het zo goed mogelijk te volgend en ik moet zeggen dat ik sinds een week of 3 al veel minder pijnklachten heb.

Endometrioseboek

endometrioseboek

E-boek endometriosedieet


 Klik hier voor het e-boek.
Het endometrioseboek (e-boek) helpt je om een fijner, energieker leven te hebben zonder pijn, ook als je endometriose hebt. Omdat gezonde voeding ook lekker kan zijn, is het dieet makkelijk om te volgen en hoef je niet af te zien om resultaat te boeken. Het endometrioseboek bevat het volledige dieet, antwoord op de meest gestelde vragen en daarbij 5 uitgewerkte recepten afgestemd op de fase van je cyclus. Per recept leer je het geheim waarom deze ingredienten zo goed zijn als je endometriose hebt. Dit endometrioseboek is nu beschikbaar via de website. De prijs van het E-boek heb ik bewust laag gehouden zodat iedereen ermee kennis kan maken. Het E-boek kost 9,95 euro. Dit E-boek is in PDF-formaat zodat je het makkelijk op de computer kan lezen. Je hebt geen E-reader nodig om het boek te kunnen lezen.

In 2017 zal er een uitgebreid endometriose-dieetkookboek verschijnen met daarin een zeer uitgebreide uitleg over het dieet in al haar facetten, uitleg over de meest voorkomende endometrioseklachten en wat de rol van voeding daarin is, meer dan 70 uitgewerkte recepten inclusief voedingsmiddelenlijsten en een uitgebreide uitleg over vitamines en mineralen. De oplage is beperkt en de prijs is nog niet bekend. Wil je dit boek niet missen, meldt je je dan aan. Je naam wordt dan, zonder verplichtingen, genoteerd op de geinteresseerdenlijst. Zodra het boek zal verschijnen ontvang je bericht en kun je alsnog beslissen.
Ik adviseer vrouwen met endometriose al te starten met het E-boek voordat zij het dieetkookboek aanvragen zodat ze al aan de slag kunnen met het dieet, zich de principes ervan eigen kunnen maken en er ook direct resultaat van hebben.

Endometriose-dieetkookboek aanvragen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Type de code over: captcha

[1] Hergenrather J, Hlady G, Wallace B, Savage E. Pollutants in breast milk of vegetarians. N Engl J Med 1981;304:792. 

Endometriose-dieet klantenervaringen »
Ervaringen Endometriose-dieet Beste Stephanie, Op 25 november heb ik een consult gehad bij jou. Je vroeg mij mijn ervaringen te delen nav het consult. Ik kwam met klachten waarvan ik dacht dat ze bij endome... Lees meer

Consult aanvragen

^ Naar boven