slide

Groesbeekseweg 246a/b - 6523 PJ Nijmegen - Email: info@praktijkvanhulst.nl - Telefoon: 06-40935441 - KvK: 09106203 - BTW: 167939956 B02

Zwangerschapsklachten

 

Vermoeidheid in zwangerschap

 Op advies van de verloskundige ben ik naar Stephanie gegaan. Ik was zo moe tijdens de zwangerschap.  Ik zou sowieso aanraden om acupunctuur te proberen. Vooral de voedingsadviezen zou ik anderen aanraden.  Ze heeft me met acupunctuur en voedingsadviezen goed geholpen.

 

Eefje, Nijmegen

13 september 2013


 

Misselijkheid in zwangerschap

Hoe ik wist dat ik zwanger was???? Nou ik hing continu boven de wc-pot en spuugde alles uit wat ik zojuist gegeten had nog voordat ik de test had gedaan. Verschrikkelijk.   Na een aantal dagen was ik zo slap als een vaatdoek en kon ik echt niks meer. Dit was echt niet te doen en ik moest nog 37 weken….Ik ben gaan googelen en kwam uit bij Stephanie.  Hondsberoerd kwam ik daar aan. Ze heeft me op de bank gelegd, een lekkere warme lamp op mijn buik gezet en naaldjes gezet.  Ik heb zo een hele tijd gelegen en voelde langzaam de misselijkheid wegzakken.  Ik heb die dag voor het eerst weer wat fatsoenlijks kunnen eten zonder het uit te spugen.  Zo ben ik 3 dagen op een rij bij haar geweest.  Stephanie zei dat ik wel een hele erge vorm had van misselijkheid en dat ze me daarom iedere dag wilde zien. Dat doet ze schijnbaar bijna nooit. Mij maakte het niet uit. Als het maar beter met me ging.  Ik ben toen nog 4x geweest; 1x per week. Daarna en met een hele lijst wat ik beter wel en niet kon eten, gaat het redelijk goed met me.  Ik heb nog maar heel weinig gespuugd en ben mooi aangekomen. Nog 6 weken te gaan……

 

Annelieke Boogaarts

Juli 2013


Slecht slapen

Sinds ik zwanger  werd, sliep ik slecht. Ik wist niet wat me overkwam omdat ik bekend sta als “Doornroosje”.  Medicatie mag dan natuurlijk niet.  Maar wat moet je dan? Ik was het op een gegeven moment zo zat om ’s nachts weer UREN wakker te zijn dat ik ’s nachts ben gaan Googelen. Toen kwam ik bij Stephanie uit. Ze heeft me geholpen met kruiden en acupunctuur. Ik heb nu redelijke nachten. Ik word nog wel wakker ’s nachts om te plassen maar kan dan weer redelijk goed in slaap vallen…ondanks mijn dikke buik. Dank  je wel!

“Doornroosje”

Oktober 2012


Misselijkheid bij zwangerschap

Hoi Stephanie,

Vergeten bij te voegen 🙂 

Het gaat best aardig, moeheid blijft een ding, maar het doen van ontspanningsoefeningen helpen me daar (gek genoeg) bij.
Die heb ik geleerd bij de hypnobirthing cursus, waar je leert om te ontspannen als voorbereiding op de bevalling.

Hoe vaker ik die doe, hoe beter ik me in mijn vel voel.

Als er weer lastige klachten krijg, maak ik een nieuwe afspraak bij je.

In de zwangerschap zou ik een ander zeggen dat acupunctuur mij hielp bij de misselijkheid

ANONIEM, februari 2o12


 

 

 

 

Consult aanvragen

^ Naar boven