Menu

Klantenervaringen overgangsklachten

 

Heftige bloedingen in overgang

Verder wilde ik je nog hartelijke bedanken. Je hebt mij al die tijd heel goed geholpen.

Het is fijn om weer balans in mijn lichaam te hebben.

Groetjes,

Debby, april 2014.


 

Overgangsklachten

 Nogmaals bedankt voor alle adviezen, tips, kruiden en vooral voor de prettige manier waarop je die geeft-nooit dwingend of door te willen overtuigen, maar met alle ruimte om mijn eigen gevoel/weg te volgen.

Hartelijke groet,

 Leonie, 51 jaar.

E-mail augustus 2013


 Slecht slapen en opvliegers

Hehe, ik kan eindelijk weer “normaal” slapen ‘s nachts.  Ik dacht nog wanneer houdt  dit nu eens op? Ik heb door jouw kruiden bijna geen opvliegers meer ’s nachts en zweet ook niet meer zoveel overdag. Dat scheelt me ook veel was in de wasmachine.

Groetjes,

 Ineke  de Groot, 49 jaar.

Januari 2013.

 


Vermoeidheid en slecht humeur

Na lang sukkelen en van alles geprobeerd te hebben, attendeerde een vriendin van me, die ook in de overgang is, dat ik eens een afspraak moest maken bij Stephanie. Dat had haar ook goed geholpen.  Onder het motto “baat het niet, dan schaadt het niet” ben ik langs gegaan.  Stephanie is een prettig mens die goed kan luisteren. Ze begreep echt dat ik al zolang aan het sukkelen was en moedeloos werd van alle middeltjes die ik geprobeerd heb.  De kruiden die ze me gaf waren heel smerig maar werken wel; mijn humeur is nu een stuk beter (zegt zelfs mijn man!) en ik heb veel meer energie.

 Marjan van Roosmaalen, 50 jaar.

Oktober 2012

 

 


Sinds ik in de overgang kwam, had ik toch zo’n last van mijn onderrug.  En dat terwijl ik echt wel sport. Ik kwam ’s ochtends zo stijf als een plank met moeite uit bed en wist niet hoe ik mijn rug moest buigen of strekken. Stefanie heeft me geholpen met acupunctuur en vooral die warmtelamp op mijn rug was een verademing. Ze heeft me uitgelegd waarom ik die rugpijn heb en waar dat vandaan komt.  Met de oefeningen die ze me heeft gegevenen af en toe “een onderhoudsbeurtje” spring ik ’s ochtends weer uit de veren, als een jonge meid! SUPER!

Bertine de Waal, 48 jaar

April 2012