Menu

Boek endometriosedieet

endometriosedieet boek

 

Reactie koper:“Proficiat met je boek endometriosedieet !!  Er zijn enorm veel vrouwen bij gebaat.  Ik doe niet anders dan het rond vertellen maar mensen moeten ook willen luisteren hé.  Maar voor degenen die wakker zijn en echt vooruit willen… is dit een geschenk uit de hemel.” Klik hier voor het gratis inkijkexemplaar.

Of schaf het boek meteen  aan via deze link.  Enne…je mag het boek 30 dagen gratis proberen en als het je niet bevalt terugsturen. Zo kun je op je gemak kijken of het bij je past.
LET OP; dit boek is alleen te koop via mijn website: https://endometriosetelijf.nl/.

Eindelijk: het kookboek endometriosedieet waar jij al zo lang op wacht is er! Ben jij één van de vrouwen die endometriose heeft of menstruatieklachten en op zoek naar wat je hier zelf aan kunt doen? Dan is dit endometriosekookboek, gericht op het endometriosedieet, je op het lijf geschreven. Vind de juiste voeding die past bij jou of de klacht die je hebt. Met meer dan 80 recepten waarvoor je geen keukenprinses hoeft te zijn met uitleg wanneer en waarom je het beter wel of niet kunt eten, zet je in een handomdraai smakelijke maaltijden op tafel waar je lichaam en geest zich goed bij voelen. Ook als je geen menstruatiecyclus meer hebt, is dit boek een eye-opener! Klik hier voor het gratis inkijkexemplaar.

Deel 1 van het kookboek endometriosedieet ; theorie

Het eerste deel van het kookboek bestaat uit theoretische uitleg over wat endometriose is, welke klachten je daarvan kunt krijgen, de rol van voeding tijdens de menstruatiecyclus en het endometriosedieet.

Deel 2 van het kookboek endometriosedieet; recepten

Het tweede deel van het kookboek bestaat uit recepten die passen in je endometriosedieet. Het is aan te raden om eerst de introductie van de recepten te lezen voordat je gaat koken. Zo begrijp je beter hoe de recepten in elkaar zitten. De recepten zijn zorgvuldig geselecteerd, uitgebreid getest en er is rekening mee gehouden dat niet iedereen een keukenprinses is en uren in de keuken wil staan. Per recept lees je wanneer en bij welke klacht je het kunt bereiden en waarom. Voor wie nóg meer wil weten over het endometriosedieet, wordt uitgelegd wat de werking is van de gebruikte ingrediënten volgens de Chinese- en westerse voedingsleer.

Bijlagen van het kookboek endometriosedieet

In de bijlagen vind je de begrippenlijst Chinese geneeswijze, een spijsverteringstest en zoekwijzers waarmee je afhankelijk van je klachten of het moment in de menstruatiecyclus voedingsmiddelen en recepten kunt selecteren.

Ik heb een aparte website gemaakt waar je meer kunt lezen over het endometriosedieet en het boek ook kunt aanschaffen:https://endometriosetelijf.nl/

Is dit dieet lastig te volgen?

Nee, dit dieet is goed vol te houden. Zeker omdat je met dit dieet wel vlees en vis mag eten.  Het is heel belangrijk voor vrouwen met endometriose om wel vlees en vis te blijven eten; zonder vlees en vis kom je essentiele voedingsstoffen tekort die klachten zelfs kunnen verergeren. De ingrediënten van dit dieet zijn goed en makkelijk verkrijgbaar. Bovendien wil je toch graag een fijner, energieker leven zonder pijn?

Welke effecten kan ik verwachten met dit dieet?

Het endometriosedieet is een welkome ondersteuning in de behandeling van endometrioseklachten. Buikpijn en menstruatiepijn, heftig bloedverlies, klontjes in het bloed en ovulatiepijnen verminderen of verdwijnen volgens de ervaring van veel vrouwen die dit dieet toepassen. Darmklachten, zeker waarbij ook endometriosehaarden zich hebben gehecht aan de darmen verminderen ook. Verlies van overtollige kilo’s en meer energie zijn andere prettige effecten van dit dieet. En dat is mooi meegenomen. Wat weerhoudt je er nog van om met dit dieet te starten? Kijk ook eens bij “klantenervaringen endometriose-dieet”.

Mag ik dit dieet volgen als ik zwanger ben of wil worden?

Ik raad juist dit dieet aan als je zwanger wil worden. Voeding is de basis voor jouw leven en voor nieuw leven. Het is mijn ervaring dat vrouwen makkelijker zwanger worden (en blijven) als ze dit dieet volgen; dit geldt zeker ook voor vrouwen die voor IVF kiezen.

Ik heb al wel eens een ander endometriosedieet gevolgd. Waarom zou ik voor dit dieet kiezen?

Dit dieet is ontwikkeld op basis van de eeuwenoude principes van Chinese geneeskunde gecombineerd met de moderne inzichten van westerse geneeskunde. In 2008 heb ik de eerste versie van het endometriose-dieet ontwikkeld. Deze versie is inmiddels uitgebreid en aangevuld onder invloed van nieuwe kennis en ervaring, en getest door honderden vrouwen met endometriose tot deze versie.