slide

Groesbeekseweg 246a/b - 6523 PJ Nijmegen - Email: info@praktijkvanhulst.nl - Telefoon: 06-40935441 - KvK: 09106203 - BTW: 167939956 B02

  • Nederlands
  • 41 pagina’s
  • PDF (2 keer te downloaden)

Reactie koper:“Proficiat met je boek endometriosedieet !!  Er zijn enorm veel vrouwen bij gebaat.  Ik doe niet anders dan het rond vertellen maar mensen moeten ook willen luisteren hé.  Maar voor degenen die wakker zijn en echt vooruit willen… is dit een geschenk uit de hemel.”

Dit boek endometriosedieet bevat het dieet, een compacte handleiding van 41 blz. hoe je dit dieet kunt toepassen, rekening houdend met jouw cyclus en waarmee je direct aan de slag kunt. Dit dieet wordt door gynaecologen aanbevolen! Scroll even naar het einde van de pagina om het gratis inkijkexemplaar en een gratis recept in te zien.

Wat is het verschil tussen dit E-boek en het 383 blz. dikke papieren boek  endometriosedieet wat op 7 oktober 2017 is verschenen?

Het E-boek is een compacte samenvatting van het dikke papieren boek endometriosedieet wat is verschenen. Het dikke boek over het endometriosedieet is een zeer uitgebreid boek waarin alle details van het dieet worden uitgelegd, hoe je cyclus in elkaar zit, meer dan 70 recepten, een uitgebreide voedingsmiddelenlijst, etc. Enne…je mag het boek 30 dagen gratis proberen en als het je niet bevalt terugsturen. Zo kun je op je gemak kijken of het bij je past. Klik op onderstaande link:

Endometriose en menstruatieklachten te lijf!

Is dit dieet lastig te volgen?

Nee, dit dieet is goed vol te houden. Zeker omdat je met dit dieet wel vlees en vis mag eten.  Het is heel belangrijk voor vrouwen met endometriose om wel vlees en vis te blijven eten; zonder vlees en vis kom je essentiele voedingsstoffen tekort die klachten zelfs kunnen verergeren. De ingrediënten van dit dieet zijn goed en makkelijk verkrijgbaar. Bovendien wil je toch graag een fijner, energieker leven zonder pijn?

Welke effecten kan ik verwachten met dit dieet?

Het endometriosedieet is een welkome ondersteuning in de behandeling van endometrioseklachten. Buikpijn en menstruatiepijn, heftig bloedverlies, klontjes in het bloed en ovulatiepijnen verminderen of verdwijnen volgens de ervaring van veel vrouwen die dit dieet toepassen. Darmklachten, zeker waarbij ook endometriosehaarden zich hebben gehecht aan de darmen verminderen ook. Verlies van overtollige kilo’s en meer energie zijn andere prettige effecten van dit dieet. En dat is mooi meegenomen. Wat weerhoudt je er nog van om met dit dieet te starten? Kijk ook eens bij “klantenervaringen endometriose-dieet”.

Mag ik dit dieet volgen als ik zwanger ben of wil worden?

Ik raad juist dit dieet aan als je zwanger wil worden. Voeding is de basis voor jouw leven en voor nieuw leven. Het is mijn ervaring dat vrouwen makkelijker zwanger worden (en blijven) als ze dit dieet volgen; dit geldt zeker ook voor vrouwen die voor IVF kiezen.

Ik heb al wel eens een ander endometriosedieet gevolgd. Waarom zou ik voor dit dieet kiezen?

Dit dieet is ontwikkeld op basis van de eeuwenoude principes van Chinese geneeskunde gecombineerd met de moderne inzichten van westerse geneeskunde. In 2008 heb ik de eerste versie van het endometriose-dieet ontwikkeld. Deze versie is inmiddels uitgebreid en aangevuld onder invloed van nieuwe kennis en ervaring, en getest door honderden vrouwen met endometriose tot deze versie.

 

Wat is het verschil tussen dit E-boek en het endometriosedieet-kookboek wat op 7 oktober 2017 is verschenen?

Het E-boek is een compacte samenvatting van het endometriosedieet-kookboek wat is verschenen.Met het E-boek kun je thuis nu al aan de slag. Het E boek is in PDF formaat zodat je het op de computer kan lezen. Een E-reader heb je er niet voor nodig. Door het volgen van dit dieet neemt je het heft in eigen hand en blijf je lekker eten. Ter inspiratie tref je ook 5 smakelijke recepten aan waarin de bereiding wordt uitgelegd , de functies van de ingrediënten volgens de Chinese voedingsleer en de westerse voedingsleer en wanneer je het eet tijdens de cyclus.

Het endometriosedieet-kookboek  is een zeer uitgebreid boek waarin alle details van het dieet worden uitgelegd, meer dan 70 recepten, een uitgebreide voedingsmiddelenlijst, etc. Je kunt het boek bestellen via deze link:

 Ik wil graag weten wat er in het E-boek staat voordat ik het aanschaf. Kan dat?

Hieronder kun je gratis een recept en het inkijkexemplaar bekijken.

Abrikozentapenade inhoudsopgave
Gratis recept Inkijkexemplaar
boek endometriosedieet klantenervaringen »
Ervaringen Endometriose-dieet Beste Stephanie, Op 25 november heb ik een consult gehad bij jou. Je vroeg mij mijn ervaringen te delen nav het consult. Ik kwam met klachten waarvan ik dacht dat ze bij endome... Lees meer

Consult aanvragen

^ Naar boven