Menu

Een eerste behandeling is in mijn praktijk te Nijmegen of via een online-Skype consult als het niet mogelijk is om langs te komen. De focus van een online behandeling ligt dan op Chinese kruiden, voedingstips en leefstijl. Second opinions endometriose kunnen ook online  gegeven worden.

Een behandeling begint met een uitvoerig gesprek over de klachten waarvoor je behandeld wilt worden. Daarnaast wordt de pols gevoeld (als je in de praktijk bent) en de tong bekeken. Eventueel wordt dit aangevuld met een kort lichamelijk onderzoek.  Op maat gemaakte kruidenformules worden besteld bij de kruidenapotheek en bij je thuis bezorgd via brievenbuspost.  Na 1-2 dagen heb je de kruiden al in huis.
Ook krijg je al in de eerste behandeling tips mee om de klachten te laten verminderen. Je kunt dus direct al aan de slag!   Zo oefen jezelf invloed uit op de klacht.

Je wordt verzocht om een uur voor de behandeling geen koffie, drop en dergelijke te eten omdat deze voedingsmiddelen de kleur van de tong kunnen veranderen.