Menu

 

Geboortevoorbereiding met acupunctuur

Slechte eerste bevallingservaring

Via mijn verloskundige werd ik getipt op acupunctuur als voorbereiding op de bevalling.  Ik heb namelijk hele slechte herinneringen aan mijn eerste bevalling (die eindigde in een keizersnede) en zag enorm op tegen de tweede bevalling.  Stefanie heeft me vanaf week 36 1x per week gezien en behandeld.  Ze heeft me ook heel veel tips gegeven waar ik veel aan heb gehad.  Stefanie heeft me de moed en het vertrouwen gegeven dat ik het nu wel zelf kon. Uiteindelijk was de tweede bevalling echt supergoed gegaan en ben ik heel trots op mezelf dat ik op een natuurlijke manier ben bevallen van mijn zoon Jasper. Dank je wel.

Heleen, 32 jaar.

November 2012

 


Vlotte bevalling

Mijn eerste bevalling duurde maar liefst 21 uur. Ik was daarna helemaal uitgeput. Dus je snapt wel dat ik heel graag wilde dat de tweede bevalling beter zou gaan. En dat is gebeurd. Met hulp van Stephanie, een geweldige verloskundige en natuurlijk mijn man is Bloem in 10 uur geboren zonder complicaties. Stephanie, dank  je wel voor jouw support. Liefs,

Veronique  van de Bovenkamp, 30 jaar.

Juli 2013


Vlotte bevalling

Toevallig kwam ik met acupunctuur als geboortevoorbereiding in aanraking. Een vriendin van me stuurde een wetenschappelijk artikel over de effecten van acupunctuur als voorbereiding op de bevalling. Dat artikel had ze gekregen van Stephanie. Daarin stond dat de bevalling wel 2 uur korter kon duren en met minder complicaties. Daar had ik wel oren naar!!! Uiteindelijk ben ik in 8 uur tijd bevallen zonder complicaties van mijn dochter Isis. Ik kan het iedereen aanraden! O ja, en de behandelingen waren ook nog eens heel relaxed…..

Maike de Bont , 36 jaar.

April 2013


Vertrouwen

Ik was zo bang voor de bevalling en kon me niet voorstellen dat ik dit kon. Stefanie heeft me uitgelegd en geleerd hoe ik ermee om kon gaan.  Dat heeft me geholpen.  Uiteindelijk is Floris “gewoon” geboren en voelde ik me een “superwoman” dat ik dit gedaan heb, zelfs zonder pijnbestrijding.

Maartje van Zwam, 25 jaar.

Oktober 2012