Menu

Blaasontstekingen

Chronische blaasontstekingen

Ik wil je bedanken voor je hulp, adviezen, eerlijkheid en direct van de afgelopen tijd. Heb hier veel aan gehad! En wie weet nog tot ziens in de toekomst!

Dorien Kil, juli 2019


Chronische blaasontstekingen door afwijking in nieren

Het is goed luisteren naar de beginsignalen. Zeurderig gevoel in flanken en vermoeid zijn. Dan moet ik gelijk warmte pakken. Wel mijn aanvallen nog steeds maar door de warmte lamp en zonnebank af en toe, haalt het de druk weg. Ik ben blij dat,in combinatie met jou, het mijn leven een stuk aangenamer heeft gemaakt en meer inzicht heb gekregen. Het is absoluut een druk opbouw in de nieren en dit loopt op tot een uitbarsting. Door deze druk door warmte weg te nemen is een enorme verademing . Sinds jou heb ik geen blaasontstekingen meer.

Ontzettend bedankt hiervoor!

Phylicia  Schulein, februari 2020

Nawoord; de situatie van Phylicia was echt een puzzelstuk. Ik was geraakt door de langdurige klachten die ze had en de impact die het had op haar leven. Nadat ze op mijn verzoek naar een andere uroloog ging, vielen de puzzelstukjes in elkaar. De afwijking kan niet worden opgelost maar samen zijn we erachter gekomen dat extra warmte voorkomt dat ze een ontsteking krijgt. Een mooie, vriendelijke en onschadelijke oplossing voor een fijner leven. Ik kijk voldaan terug op onze samenwerking


Chronische blaasontstekingen

Ik tobde al jaaaaaren met blaasontstekingen en kon geen antibiotica meer zien.  En het rare was, in eerste instantie konden ze niks in de urine vinden terwijl de klachten toch echt op een blaasontsteking leken. En dan na een week of zo werd dan “alsnog” een ontsteking in de urine gevonden. Ik ben bij praktijk van Hulst terecht gekomen. En wat blijkt? Voeding blijkt bij mij de grootste boosdoener te zijn! Wie had dat nu kunnen bedenken? Ik niet.  Ik ben suikers zoveel mogelijk gaan schrappen en dat helpt enorm. Ik heb van Stephanie kruiden gekregen als  ik toch klachten krijg maar ik heb die nog niet nodig gehad. Voor het eerst in jaren ben ik nu al meer dan een half jaar ontstekingsvrij, joehoe.

 

Erica Hogendorp, 24 jaar.

Oktober 2010


 

Chronische blaasontstekingen

Sinds de overgang had ik last van blaasontstekingen. En ik maar denken dat dat iets was voor jonge meisjes. Ik had geen zin meer in de zoveelste antibiotica-kuur en besloot het eens op een andere boeg te gooien. Onder het motto” baat het niet dan schaadt het niet” heb ik een afspraak gemaakt. Ik was verrast door haar aanpak; ze bekeek het zowel vanuit haar werk als vanuit de reguliere geneeskunde.  Ze heeft me 2 soorten kruiden gegeven; kruiden als ik een blaasontsteking had en kruiden om het te voorkomen. Uiteindelijk is het gelukt; ik ben al weer meer dan 6 maanden blaasontsteking-vrij!

 

Herma van Zuilen, 56 jaar

November 2012